1. Help Center
  2. Beheerder
  3. Algemene bedrijfinstellingen

Welke accordeerinstellingen zijn beschikbaar?

Jullie gaan met SRXP werken maar het is nog niet helemaal duidelijk hoe jullie accordeerbeleid in SRXP kan worden verwerkt.

In SRXP moet er een accordeerbeleid worden ingesteld voor de Declaranten zodat deze hun declaraties kunnen indienen ter goedkeuring. Dit kan niet worden overgeslagen. Formulieren met declaraties moeten goedgekeurd worden om het te kunnen verwerken.

In SRXP zijn er de volgende accordeerinstellingen beschikbaar:

  1. De Declarant kiest zelf een Accordeur waar de declaraties naar worden gestuurd ter goedkeuring
  2. De declaraties van de Declarant gaan altijd naar een (of meerdere) vaste Accordeur(s) (bijvoorbeeld naar de managers van de medewerkers)
  3. De uitgaven moeten worden verstuurd naar een andere Accordeur als de declaratie aan bepaalde voorwaarden voldoet (bijvoorbeeld als het voor een project van toepassing is, of als het bedrag meer dan X euro is). Je kan hiermee een extra Accordeur instellen (dan gaat het eerst langs de standaard Accordeur van de gebruiker en dan naar de extra Accordeur) of je kan instellen dat als deze voorwaarde van toepassing is, de standaard Accordeur wordt overschreven door deze ingestelde Accordeur. 

Optie 1 en 2 kunnen gemakkelijk worden ingesteld via het gebruikersprofiel omdat het accordeerbeleid afhankelijk is van de gebruiker. Hoe je de Accordeurs kan instellen voor de gebruikers, lees je in dit artikel.

Optie 3 voor het instellen van een extra Accordeur dat doe je via de Business Rules. Zie kopje 3 en 4 In dit artikel, hoe je dit kan instellen.  Let op: Dit is een functie die alleen beschikbaar is voor de Enterprise en Corporate licentie!