Waar vind ik de personen van wie ik assistent ben?

Ik ben ingesteld als assistent, waar zie ik het 'nieuwe' profiel?

Jij bent ingesteld als assistent van een andere gebruiker, waar kan je nu wisselen naar dit account?

Ik werk met de app

Open je SRXP app en klik op het burgermenu (3 streepjes rechtsboven)
Vervolgens klik je op de bedrijfsnaam en zie je onderaan de profielen waar jij assistent van bent. Je kan deze profielen herkennen door de oranje poppetjes.

De app alleen te gebruiken voor 'Declaranten' en 'Accordeurs'.

Ik werk met de browser

Klik op je initialen rechtsboven in de hoek, vervolgens zie je onderaan in dit drop down menu de gebruikers van wie jij assistent bent: