1. Help Center
  2. Beheerder
  3. Algemene bedrijfinstellingen

Waar kan ik de gegevens van ons abonnement inzien?

Als Facturatie Beheerder kan je altijd zelf de gegevens van het afgenomen abonnement terugvinden in SRXP. Om de gegevens in te zien ga je naar Beheer --> Bedrijfsaccount --> Factuurgegevens --> Abonnement

De informatie die je in ziet is het volgende:

• Plan: Het abonnementstype
  • Status: De status van het abonnement
  • Verlengdatum: Wanneer het contract wordt verlengd

Andere gegevens die je in beeld hebt m.b.t. het aantal gebruikers:

1. Gebruikers in abonnement: Het totaal afgenomen gebruikers
  2. Actieve declaranten/accordeurs: Het aantal actieve gebruikers binnen SRXP
  3. Beschikbare gebruikers: Gebruikers in abonnement - actieve gebruikers

Verder zie je de knop 'Upgrade', je wordt dan verzocht om contact op te nemen met ons support team. Heb je de upgrade direct nodig? Bel dan naar 020 2611 711 optie 2. Heb je de upgrade nodig, maar niet met spoed? Mail dan naar support@srxp.com

Let op: Upgraden genereert voor het extra aantal dan meteen een factuur vanaf de datum van upgraden tot de verlengdatum datum.

Belangrijk: Het abonnement wordt niet bijgesteld op basis van 'Actieve declaranten/accordeurs'. Wanneer je bijvoorbeeld in beginsel 20 gebruikers hebt afgenomen, maar maar 10 gebruikers actief hebt dan passen wij dit niet automatisch aan.

Hiervoor kan je het abonnement Downgraden, neem hiervoor contact op met support@srxp.com. Downgraden gaat in vanaf de Verlengdatum