1. Help Center
  2. Algemene informatie

Nieuw bij SRXP?

Jij hebt het heugelijke nieuws te horen gekregen dat jouw bedrijf gaat declareren
met SRXP en wilt jouw gebruikersaccount activeren. Hoe doe je dat? Wij leggen
het uit in dit artikel.

1. Ik heb een activatiemail ontvangen.
In dit artikel lees je hoe jij je SRXP account activeert. Wanneer jouw
account actief is, hoef je alleen nog de SRXP app te downloaden in de
Apple Store of Google Play store.

2. Ik heb geen activatiemail ontvangen.
Neem contact op met de SRXP beheerder van jouw bedrijf. Deze zijn veelal
werkzaam op de
HR of Finance afdeling, Financiële administratie of als Office Manager. Zij
helpen jou verder.

3. Mijn bedrijf heeft aangekondigd met SRXP te werken, maar ik heb nog
geen activatiemail ontvangen.
Nog even geduld, jouw bedrijf is waarschijnlijk nog bezig met het inrichten
van de SRXP omgeving. Zodra jouw bedrijf alle gebruikers in het account
heeft toegevoegd, ontvang jij een activatiemail waarmee je kan starten
met SRXP.

4. Mijn bedrijf werkt nog niet met SRXP, maar ik ben nieuwsgierig.
Dat zien we graag! Neem contact op met één van onze declaratie-experts
om jouw wensen te bespreken of plan direct een demo in.

Declareerse!