Kan ik een afbeelding doorsturen naar SRXP?

Kan ik een afbeelding die ik heb ontvangen via de mail doorsturen naar SRXP?

Onder je profielinstellingen vind je jouw persoonlijke doorstuur email adres.
Je komt bij je profielinstellingen via de volgende knop:

Klik op Notificatie instellingen, scroll naar beneden en kijk bij E-mail doorsturen voor jouw persoonlijke doorstuur adres

Let op: Er zijn een aantal punten van belang bij het doorsturen van een afbeelding

• De afbeelding moet als bijlage aan de mail zijn toegevoegd
  • Het bestandstype van de afbeelding moet JPG, PDF, JPEG of PNG zijn. Een ander bestand kan SRXP niet lezen.