Ik kan het land niet aanpassen en kan mijn declaratie nu niet indienen.

Ik krijg een foutmelding dat het land niet klopt, maar ik kan het niet aanpassen.

Je hebt je creditcard transactie verantwoordt door je bon hieraan toe te voegen en de gegevens in te vullen. Wanneer je het formulier met uitgaven wilt indienen krijg je een foutmelding.

Het veld van het land kleurt rood en er wordt weergegeven dat het niet klopt. Het lukt je niet om het land aan te passen.. hoe nu verder?

Er zijn twee manieren om dit op te lossen:

1. Probeer het eerst nog een keer in te dienen!
  2. Open de betreffende declaratie, kies een andere categorie en sla de declaratie op. Open nogmaals de betreffende declaratie, selecteer weer de juiste categorie en sla nogmaals op. Dien nu je formulier in.
  3. Lukt het voor de derde keer niet? Dan moet je inloggen via de website. Open daarna de rode regel. Onder het land staat 'Klik hier om te corrigeren'. Als je hier op klikt, verandert het land automatisch en kan je het indienen.

Let op: Je kan dit momenteel alleen nog via de website corrigeren en niet via onze app.

Beheerder oplossing

Als beheerder kan je dit voor de declarant oplossen!
Je kan namelijk een transactie op 'Niet-strikt' zetten. Wat je hiermee doet is het mogelijk maken voor een declarant om alles aan te passen aan de transactie. Ook het land.

Ga naar het Niet ingediende declaratie overzicht en zoek naar de transactie

Je kan filteren op Declarant en op Transactie --> Ja

Selecteer de transactie en klik op Niet-strikt. De transactie is nu aanpasbaar.

Transactie voor 'Strikt':

Transactie na 'Niet-strikt':

In bovenstaand voorbeeld zie je dat het Land niet meer grijs is en dus aanpasbaar!

Het formulier kan nu worden ingediend