Hoe voeg ik mijn bon handmatig toe aan een creditcard transactie?

Het automatisch koppelen is niet gelukt. Ik moet de bon handmatig toevoegen maar hoe doe ik dat precies?

Wil je weten waarom de bon niet automatisch is gekoppeld aan je creditcard transactie? Dat kan je in dit artikel teruglezen.

Je moet nu de bon die in SRXP staat, handmatig samenvoegen met de transactie. Dit doe je niet door de bon naar het formulier te verplaatsen.
Het samenvoegen kan je als volgt uitvoeren:

Ik werk met de App:

We maken in dit artikel geen onderscheid in Android of iOS. De screenshot die in dit artikel wordt gebruikt zijn van de Android versie van onze mobiele applicatie.

Ga naar je Formulieren (burgermenu rechtsboven) en open het betreffende formulier

Open de regel door er op te klikken. Kies voor 'Voeg samen met bon'

Selecteer de juiste bon en klik op 'Samenvoegen'

Je ziet vervolgens dat het een complete transactie is doordat er een miniatuur bon te zien is in de cirkel links

Ik werk in een browser

Ga naar Formulieren overzicht en open het betreffende formulier

Klik op de regel en het volgende scherm opent, klik op 'Samenvoegen met declaratie'

Selecteer de juiste bon door op de bon te klikken

Klik op Samenvoegen om de bon samen te voegen met de creditcard transactie en klik op Opslaan

Je ziet dat de transactie nu compleet is doordat er een paperclip (bijlage) bij de transactie zit