Hoe verander ik van SRXP omgeving als ik als Assistent sta ingesteld?

Je bent als assistent ingesteld van één van je collega's en wilt nu de taken van je collega over nemen.

Je bent als assistent ingesteld van één van je collega's en wilt nu graag de taken van je collega waarnemen, waar ga je zijn of haar SRXP omgeving vinden?

Ik werk met de App:

Als je als assistent bent ingesteld kan je via het menu switchen. Klik eerst op de drie streepjes voor het menu, waarna het menu van links tevoorschijn komt. Alle accounts waar je de oranje poppetjes bij ziet staan zijn de accounts waar jij als assistent staat ingesteld.

Ik werk in een browser:

Rechtsboven in bij jouw initialen zie je helemaal onderin de accounts waar jij staat ingesteld als assistent