Hoe stel ik een assistent in voor een gebruiker?

Kan ik een assistent instellen voor een gebruiker als beheerder van het systeem?

De gebruiker kan zelf een assistent instellen, maar jij als Beheerder van SRXP kan ook een assistent instellen voor één van de gebruikers.

Ga via Beheer -> Gebruikersbeheer --> Gebruikers
Klik naast de gewenste gebruiker op het oogsymbool om een assistent in te stellen:

Je kan een assistent instellen voor alle rechten die de betreffende gebruiker heeft:

Je kan ook een vervaldatum instellen als het om een bepaalde periode gaat dat de assistent moet worden ingesteld.
Klik op opslaan om het toevoegen van een Assistent te voltooien.

De assistent kan vervolgens wisselen tussen accounts door op zijn/haar initialen rechtsboven te gaan staan en op het juiste account te klikken: