Hoe kan ik een collega als Assistent instellen?

Je gaat op vakantie en wilt graag dat iemand tijdelijk jouw SRXP taken waarneemt. Hiervoor gebruik je de Assistent functie.

Je wilt (tijdelijk) je taken delegeren aan een collega. Je gaat op vakantie of bent om een andere reden afwezig en niet in staat je SRXP taken uit te voeren.

Ik werk met de app

Klik op het burgermenu (3 streepjes rechtsboven)

Klik op Instellingen

Kies voor 'Assistenten' en klik rechtsboven op de '+'

Vul de gegevens in en klik rechtsboven op opslaan wanneer je klaar bent

Ik werk in de browser

Klik op je initialen rechtsboven en klik op 'Profiel'

Klik op 'Assistenten' en op 'Voeg assistent toe'

Vul alle gegevens in en klik op Opslaan

Let op: De notificaties worden niet doorgestuurd. Jouw Assistent moet jouw account dus regelmatig in de gaten houden!