Hoe beheer ik het adresboek?

Hoe kan ik een adres toevoegen en bewerken?

Wanneer je kilometers declareert via SRXP dan vul je waarschijnlijk vaak hetzelfde adres in. Gelukkig hebben we een adresboek ontwikkeld om jouw top 10 adressen in toe te voegen.

Ik werk met de app

In de app kan je het adresboek beheren. Klik op het burgermenu (links boven), klik op 'Instellingen' en op 'Adresboek'

Klik op '+' om een nieuw adres toe te voegen aan het adresboek

Voer een naam in voor je adres en zoek het adres op door op de regel te klikken onder je zojuist ingevoerde naam:

Klik op 'Opslaan' en vanaf nu is het adres beschikbaar wanneer je een kilometerdeclaratie toe gaat voegen!

Ik werk met een browser

Ga rechtsboven naar je initialen en klik op 'Profiel', ga vervolgens naar 'Adresboek'

Klik op 'Toevoegen Nieuw adres'

Een nieuw scherm opent zich waar je een naam voor je adres kan toevoegen en het adres kan invoeren. Klik vervolgens op 'Opslaan'

Vanaf dit moment kan je het adres aanklikken wanneer je een kilometerdeclaratie toe gaat voegen!