Hoe beheer ik de tabellen in het SRXP portaal

Je kan alle tabellen in het SRXP portaal aanpassen naar je eigen voorkeur zodat je relevante informatie ziet.

Log in in het SRXP portaal en ga naar je Declaratie inbox

Klik op Pas tabel aan

Een scherm wordt geopend waar je de tabellen kan zien en waar je ze kan beheren. Je kan ze beheren door op de kolomtitels te klikken zodat ze verspringen van Zichtbare kolommen naar Verborgen kolommen.

In onderstaand voorbeeld zijn ID en Leverancier onzichtbare kolommen

Je kan de volgorde van de kolommen ook aanpassen door ze te verslepen. De bovenste kolommen staan links en de onderste kolommen rechts.

Wanneer je tevreden bent klik je op 'Opslaan'

Je kan de kolommen altijd weer aanpassen