Hoe accordeer ik via de app?

Ik wil accorderen via de app, hoe doe ik dit?

Om te accorderen via de app, kan je de volgende stappen volgen.

Open de app en ga naar 'In afwachting'

In dit overzicht zie je alle formulieren met de status 'Ingediend'.

Open een formulier om de declaraties te bekijken. Ziet alles er goed uit? Klik dan op 'Accordeer'. Zie je nu al fouten? Klik dan op 'Keur af'
Een motivatie is verplicht om het formulier af te keuren

Wil je meer details bekijken? Klik dan op een declaratieregel om deze te openen.
Is deze declaratie correct? Swipe naar rechts
Is deze declaratie niet correct? Swipe naar links
Twijfel
je over de declaratie? Swipe omhoog

Wil je nog meer details bekijken? Klik dan op 'Meer'

Alle declaraties naar rechts geswiped? Dan keur je het formulier goed

Één of meerdere declaratie(s) naar links geswiped? Dan keur je het hele formulier af
Let op: een motivatie is verplicht om mee te geven als je het formulier af wilt keuren

Klik op 'Geschiedenis' om de al eerder goedgekeurde formulieren te bekijken