Gebruiker Dashboard

Het dashboard voor jou als gebruiker geeft een overzicht van alles wat er in jouw SRXP account(s) gebeurd.

Het dashboard voor jou als gebruiker geeft een overzicht van alles wat er in jouw SRXP account(s) gebeurd. Van je 'to-do' taken en je notificaties, tot je ingediende formulieren en het bedrag dat daarbij hoort.

Wanneer je toegang hebt tot meerdere SRXP accounts, kan je in 1 overzicht zien wat er precies gebeurd in alle omgevingen

Het dashboard in opgedeeld in 2 blokken. De bovenste rij (Mijn taken in afwachting en Mijn notificaties) is beschikbaar voor declaranten, accordeurs en exporteurs. De onderste rij (Mijn formulieren en Mijn uitgaven) is enkel beschikbaar voor declaranten

Mijn taken in afwachting:

Mijn taken in afwachting geeft een overzicht van alle taken die nog moeten worden uitgevoerd door jou.

• Voor de declarant: Je niet ingediende formulieren en de afgekeurde formulieren
  • Voor de accordeur: De formulieren die op jouw goedkeuring wachten
  • Voor de exporteur: Alle formulieren die zijn goedgekeurd en wachten om geëxporteerd te worden uit SRXP

Mijn formulieren

Mijn formulieren laat alle formulieren zien. Maakt niet uit welke status een formulier heeft of in welk SRXP account (alleen van toepassing bij meerdere SRXP accounts) dit formulier staat

Gebruik de filter boven dit tabel om het formulier te vinden wat je zoekt. De filter gaat maximaal 12 maanden terug in dit tabel. Ben je op zoek naar een ouder formulier? Ga dan naar Indienen (rechts boven) en klik op Formulieren overzicht.

Je kan vanuit het dashboard meteen een nieuw formulier aanmaken door op + Create new report te klikken.