Hoe voeg ik meer gebruikers toe aan SRXP?

Je kan altijd meer gebruikers toevoegen aan SRXP. Er zijn twee manieren:

• Het aantal gebruikers wat is afgenomen staat nog niet in SRXP,  je hebt nog een aantal 'stoeltjes' over.
    Je kan dit controleren door via Beheer --> Bedrijfsaccount naar Factuurgegevens te gaan en te kijken of er nog 'Beschikbare gebruikers' over zijn:

• Als er geen 'Beschikbare gebruikers' meer zijn, dan kan je een mail sturen naar support@srxp.com met het BedrijfsID en het aantal gebruikers dat je wil toevoegen

Je vindt het BedrijfsID onder Beheer --> Bedrijfsaccount --> Algemeen

Let op: het upgraden van je abonnement veroorzaakt meteen een nieuwe pro rata factuur.

Als er gecontroleerd is of er nog gebruikers kunnen worden toegevoegd of als het abonnement is aangepast, dan kunnen de gebruikers worden toegevoegd via het onderdeel 'Gebruikers'.

Als er één of twee gebruikers toegevoegd moeten worden dan raden we aan om dit te doen via de knop: 'Nieuwe gebruiker'. Door hier op te klikken zie je een scherm waar je de informatie van de gebruiker kan toevoegen.

Alle velden waar een * bij staat, zijn verplichte velden om de gebruiker aan te maken

Klik op 'Opslaan' om de gebruiker toe te voegen. Je ziet een melding met: "U heeft zojuist "xxxxx" toegevoegd, wilt u deze persoon een activatie email sturen?". Als je op 'Ja' klikt wordt er automatisch een email gestuurd met een activatielink. Als er op 'Nee' wordt geklikt dan moet deze mail nog handmatig worden verstuurd door de gebruiker te selecteren en op 'Activatiemail verzenden' te klikken, anders kan de gebruiker geen gebruik maken van het account.

Als er een groter aantal gebruikers moet worden toegevoegd raden we aan om de gebruikers te importeren in SRXP.