Hoe verwijder ik oude creditcard transacties?

Dit artikel is voor de Beheerders van SRXP.

Ben je Declarant en wil je oude creditcard transacties verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder van SRXP binnen jouw bedrijf. Je kan zijn/haar contactgegevens vinden onder het '?'.

Wil je declaraties verwijderen die je zelf hebt aangemaakt? Kijk dan in het volgende artikel.

Zijn er oude transacties in SRXP te vinden welke niet meer verantwoord moeten/kunnen worden door de Declaranten dan kan je deze transacties verwijderen uit SRXP.

Dit doe je in twee stappen.

Stap 1:
Ga via Beheer --> Overzichten --> Alle formulieren naar het betreffende formulier.

Let op: dit moet een formulier zijn met de status 'Niet ingediend'

Selecteer de transacties en klik op het prullenbakje

Je verwijdert hiermee de transacties uit het formulier

Stap 2:
Als de transacties verwijderd zijn moet ook het formulier nog verwijderd worden.
Als je alleen het formulier verwijderd, worden de transacties verplaatst naar de inbox van de Declarant, het is dus belangrijk dat je zowel de transacties en het formulier verwijderd.
Om het formulier te verwijderen klik je op het prullenbakje naast het ID nummer van het formulier:

De transacties en het formulier zijn nu succesvol verwijderd!
Een declarant/accordeur/exporteur kan nooit credit card transacties en/of het credit card formulier verwijderen.