Hoe maak ik een kilometerdeclaratie?

Je hebt kilometers gereden die je mag declareren. Maar hoe doe je dat precies?

Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt! We hebben namelijk een integratie met Google Maps, waarmee wij  het aantal gereden kilometers berekenen. Je hoeft alleen nog je gereden route in te vullen.

Er wordt gewerkt met de snelste route volgens Google Maps op het moment van aanmaken!

Ik werk met de App:

We maken in dit artikel geen onderscheid in Android of iOS. Er is namelijk geen verschil in het aanmaken van een kilometerdeclaratie. De screenshot die in dit artikel wordt gebruik zijn van de Android versie van onze mobiele applicatie.

• klik op het plusje
  • selecteer de optie 'Kilometers'

• het declaratiescherm opent
  • de datum van vandaag staat standaard ingesteld, evenals de bijbehorende categorie en de kilometervergoeding die hierbij van toepassing is

• klik op 'Van' om je vertrekadres in te voeren
  • klik op 'Naar' om je bestemming in te voeren
  • klik op 'Toevoegen' indien je via een ander adres naar je bestemming bent gereden
  • klik op 'Retour' als je weer terug bent gereden naar je originele vertrekadres
  • onderaan bij 'Afstand' wordt het aantal geschatte kilometers weergegeven

• optioneel kan je nog een extra omschrijving meegeven of een leverancier invullen, net als bij het aanmaken van andere declaraties.
  • klik op 'Opslaan'.

Vergeet niet de declaratie(s) toe te voegen aan een formulier om je declaratie(s) uitbetaald te krijgen!

Ik werk in een browser:

• klik op ' + Nieuwe declaratie'
  • klik op 'Kilometers'

• het declaratiescherm opent
  • de datum van vandaag staat standaard ingesteld, eveneens als de bijbehorende categorie en de kilometervergoeding die hierbij van toepassing is

• vul bij 'Van' je vertrekadres in
  • vul bij 'Naar' je bestemming in
  • klik op 'Voeg 'via' toe' indien je via een ander adres naar je bestemming bent gereden
  • klik op 'Retour' als je weer terug bent gereden naar je originele vertrekadres
  • onderaan bij 'Afstand' wordt het aantal geschatte kilometers weergegeven
  • optioneel kan je nog een extra omschrijving meegeven of een leverancier invullen, net als bij het aanmaken van andere declaraties.
  • klik op 'Opslaan'.

Vergeet niet de declaratie(s) toe te voegen aan een formulier om je declaratie(s) uitbetaald te krijgen!