Hoe kopieer ik een kilometerdeclaratie?

Kan ik mijn kilometerdeclaratie kopiëren?

Reis je dezelfde route op meerdere dagen en mag je dit voor elke dag declareren? Dan hoef je deze declaratie niet dagelijks opnieuw in te vullen, maar kan je dit kopiëren.

Ik werk met de App

Maak een kilometerdeclaratie

Houdt deze declaratie ingedrukt (longpress) voor Android of swipe naar rechts voor IOS

Klik op het kopieericoon. Er opent zich een kalender. Je kan hier meerdere data selecteren waarop je deze route hebt gereden. Klik op OK om op te slaan.

Ik werk in een browser

Maak een kilometerdeclaratie aan en vul alle details in

Klik op 'kopieer deze declaratie naar andere data'. Let op: de categorie moet worden ingevuld bij de oorspronkelijke declaratie om dit mee te kopiëren naar de andere data.

Een kalender opent waar je meerdere data kan selecteren. Wil je een geselecteerde datum verwijderen? Klik dan nogmaals op de datum of klik op de 'x' naast de datum in het overzicht

Klik op Opslaan