Hoe kan ik als Beheerder de declaraties van Declaranten wijzigen?

Als Beheerder kan je met alle gebruikers van SRXP meekijken. Je kan alle formulieren en declaraties bekijken via het Alle Formulieren overzicht en het Niet Ingediende Declaratie overzicht. Je kan hier echter niets wijzigen.

Als je een wijzigen wil maken in een formulier of declaratie dan moet je eerst naar de knop Accorderen of Exporteren gaan. Uiteraard moet je dan wel deze rechten hebben, benader anders de Accordeur of Exporteur van het betreffende formulier om de wijziging te maken.

Je kan jezelf ook Assistent maken van de gebruiker die je wil helpen, vanuit de Assistent functie kan je dan de gewenste wijzigingen maken. Hoe je jezelf instelt als Assistent van een gebruiker lees je hier