Hoe dien ik mijn declaraties in?

Om je declaraties in te dienen moeten de declaraties zijn toegevoegd aan een formulier.
Je dient altijd een formulier in, dit formulier kan bestaan uit 1 of meerdere declaraties.

Volg altijd de instructies die je meekrijgt vanuit jouw werkgever.

Ik werk met de App:

Onderaan je inbox vind je de knop 'Voeg toe aan formulier & dien in'

Wanneer je hier op klikt, kan je de declaraties selecteren die je aan een formulier wilt toevoegen. Je kan ook de dubbele selectievinkjes aantikken om alle declaraties in één keer te selecteren

Vervolgens klik je nog een keer op 'Voeg toe aan formulier & dien in'. Tussen haakjes zie je staan hoeveel declaraties je toe gaat voegen aan een formulier.

Je krijgt de optie om de declaraties aan een bestaand formulier toe te voegen of om aan een nieuw formulier te maken.

Welke optie je ook kiest, je formulier wordt meteen ingediend. Wanneer je verplichte informatie mist of niet juist hebt ingevuld, krijg je de optie om dit nog aan te passen.

Tip:
Je kan een nieuw formulier aanmaken of de declaraties toevoegen aan een bestaand formulier.
Open daarvoor een bestaand formulier en klik op de +

In de app vind je jouw formulieren onder 'Formulieren'.

Heb je al eerder een formulier gemaakt en ben je er nu klaar voor om deze in te dienen?
Om je formulier in te dienen hoef je maar op 1 knop te drukken, zie hieronder hoe dit er uit ziet op de app:

Als je op de knop 'Indienen' klikt, wordt het formulier automatisch ingediend. Wanneer jij zelf mag kiezen bij wie je jouw formulier mag indienen, dan krijg je na het klikken op 'Formulier indienen' een scherm waar je de juiste Accordeur kan kiezen.

Ik werk in een browser:

Om je declaraties in te dienen moeten de declaraties zijn toegevoegd aan een formulier.
Je dient altijd een formulier in, dit formulier kan bestaan uit 1 of meerdere declaraties.

Volg altijd de instructies die je meekrijgt vanuit jouw werkgever.

Om je declaraties toe te voegen aan een formulier selecteer je de declaraties en klik je op 'Voeg toe aan formulier'. Je kan er dan voor kiezen om je declaraties aan een Nieuw formulier of een bestaand formulier toe te voegen.

Om je formulier in te dienen hoef je alleen maar op de knop 'Indienen' te klikken in het formulier. Zie hieronder hoe dit moet:

Als je op 'Indienen' klikt zie je de persoon waar jouw formulier heen gaat om goedgekeurd te worden.