Je krijgt een standaard vergoeding van jouw werkgever omdat je op reis gaat. Je hebt de instructie gekregen van je werk om dagvergoedingen aan te vragen. Dit kan je als volgt doen:

Ik werk met de App:

We maken in dit artikel geen onderscheid in Android of iOS. Er is namelijk geen verschil in het aanmaken van een Per Diem. De screenshot die in dit artikel wordt gebruik zijn van de iOS versie van onze mobiele applicatie.

• klik op het plusje
  • selecteer de optie 'Per Diem'

Het declaratiescherm open, je hoeft hier geen bijlage aan toe te voegen. De volgende velden kunnen worden ingevuld:

• selecteer de datum
  • selecteer het juiste tarief
  • waar nodig kan je de velden verder met informatie aanvullen

Indien jullie organisatie het toestaat om voor meerdere dagen een vergoeding aan te vragen dan kan je de hoeveelheid aanpassen. Houd er rekening mee dat je wel alleen de startdatum kan invullen.

Vergeet niet de vergoeding toe te voegen aan een formulier om je vergoeding uitbetaald te krijgen! Lees in dit artikel hoe je een declaratie toevoegt aan een formulier.

Ik werk in een browser:

• klik op 'Indienen' zodat je in je Declaratie Inbox terecht komt
  • klik op '+ Nieuwe declaratie'
  • selecteer 'Per Diem'

Vervolgens kan je een Per Diem aanmaken, je hoeft hier geen bijlage aan toe te voegen. De volgende velden kunnen worden ingevuld:

• selecteer de datum
  • selecteer het juiste tarief
  • waar nodig kan je de velden verder met informatie aanvullen

Indien jullie organisatie het toestaat om voor meerdere dagen een vergoeding aan te vragen dan kan je de hoeveelheid aanpassen. Houd er rekening mee dat je wel alleen de startdatum kan invullen.

We bieden ook de mogelijkheid Per Diems te kopiƫren naar meerdere dagen via de browser. Als dit dagen in de toekomst betreft kan je het wel aanmaken maar het formulier nog niet indienen. Als je de exacte datum moet weergeven is het makkelijkst om 1 vergoeding aan te maken met de hoeveelheid 1.00 (of minder als het minder dan 1 dag betreft) en het vervolgens kopiƫren naar de exacte data.

Vergeet niet de vergoeding toe te voegen aan een formulier om je vergoeding uitbetaald te krijgen! Lees in dit artikel hoe je een declaratie toevoegt aan een formulier.