Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt! We hebben namelijk een integratie met Google Maps, wij berekenen dus het aantal gereden kilometers. Je hoeft alleen nog je gereden route in te vullen.

Ik werk met de App:

We maken in dit artikel geen onderscheid in Android of iOS. Er is namelijk geen verschil in het aanmaken van een kilometerdeclaratie. De screenshot die in dit artikel wordt gebruik zijn van de Android versie van onze mobiele applicatie.

• klik op het plusje
  • selecteer de optie 'Kilometers'
  • het declaratiescherm opent
  • de datum van vandaag staat standaard ingesteld, eveneens als de bijbehorende categorie en de kilometervergoeding die hierbij van toepassing is
  • klik op 'Afstand' om je route te vermelden
  • vul je vertrek en aankomst adres in
  • klik op 'Toevoegen' indien je via een ander adres naar je aankomst adres bent geredenĀ
  • klik op 'Retour' als je weer terug bent gereden naar je orginele vertrekadres
  • onderaan bij 'Afstand' wordt het aantal geschatte kilometers weergegeven
  • optioneel kan je nog een extra omschrijving meegeven of een leverancier invullen, net als bij het aanmaken van andere declaraties.
  • klik op 'Opslaan'.

Vergeet niet de declaratie toe te voegen aan een formulier om je declaratie uitbetaald te krijgen! Lees in dit artikel hoe je een declaratie toevoegt aan een formulier.

Ik werk in een browser:

• klik op ' + Nieuwe declaratie'
  • selecteer 'Kilometers'
  • het declaratiescherm opent
  • de datum van vandaag staat standaard ingesteld, eveneens als de bijbehorende categorie en de kilometervergoeding die hierbij van toepassing is
  • vul je vertrek en aankomst adres in
  • klik op 'Via' indien je via een ander adres naar je aankomst adres bent geredenĀ
  • klik op 'Retour' als je weer terug bent gereden naar je orginele vertrekadres
  • onderaan bij 'Afstand' wordt het aantal geschatte kilometers weergegeven
  • optioneel kan je nog een extra omschrijving meegeven of een leverancier invullen, net als bij het aanmaken van andere declaraties.
  • klik op 'Opslaan'.

Vergeet niet de declaratie toe te voegen aan een formulier om je declaratie uitbetaald te krijgen! Lees in dit artikel hoe je een declaratie toevoegt aan een formulier.