Je hebt je creditcard transactie verantwoordt door je bon hieraan toe te voegen en de gegevens in te vullen. Wanneer je het formulier met uitgaven wilt indienen krijg je een foutmelding.

Het veld van het land kleurt rood en er wordt weergegeven dat het niet klopt. Het lukt je niet om het land aan te passen.. hoe nu verder?

Er zijn twee manieren om dit op te lossen:

1. Probeer het eerst nog een keer in te dienen!
  2. Lukt het voor de tweede keer niet? Dan moet je inloggen via de website. Open daarna de rode regel. Onder het land staat 'Klik hier om te corrigeren'. Als je hier op klikt, verandert het land automatisch en kan je het indienen.

Let op: Je kan dit momenteel alleen nog via de website corrigeren en niet via onze app.