Wil je weten waarom de bon niet automatisch is gekoppeld aan je creditcard transactie? Dat kan je in dit artikel teruglezen.

Je moet nu de bon die in SRXP staat, handmatig samenvoegen met de transactie. Dit doe je niet door de bon naar het formulier te verplaatsen.
Het samenvoegen kan je als volgt uitvoeren:

Ik werk met de App:

We maken in dit artikel geen onderscheid in Android of iOS. De screenshot die in dit artikel wordt gebruikt zijn van de iOS versie van onze mobiele applicatie.

• Ga naar je Formulieren Overzicht
  • Open het formulier van je creditcard uitgaven
  • Open de creditcard transactie door hier op te klikken
  • Bovenaan wordt de knop 'Samenvoegen' weergegeven
  • Klik op de knop 'Samenvoegen'
  • Alle niet ingediende bonnen worden vervolgens weergegeven
  • Bovenaan worden de gegevens van de transactie weergegeven, de datum en het bedrag, zodat je makkelijk de bon er bij kan zoeken die bij de transactie behoort
  • Selecteer de desbetreffende bon en klik op 'Samenvoegen'
  • Je hebt de bon succesvol samengevoegd. Als alle transacties een bon hebben en de velden zijn ingevuld, dan kan je het formulier indienen.

Ik werk in een browser:

• Ga naar je Formulieren Overzicht
  • Open het formulier van je creditcard uitgaven
  • Open de creditcard transactie door op het creditcard icoon te klikken

• Onderaan wordt de knop 'Samenvoegen met declaratie' weergegeven
  • Alle niet ingediende bonnen worden vervolgens weergegeven
  • Bovenaan worden de gegevens van de transactie weergegeven in het groen, de datum en het bedrag, zodat je makkelijk de bon er bij kan zoeken die bij de transactie behoort
  • Selecteer de desbetreffende bon en klik op 'Samenvoegen'
  • Je hebt de bon succesvol samengevoegd. Als alle transacties een bon hebben en de velden zijn ingevuld, dan kan je het formulier indienen.