Heb je je bonnen al aan een formulier toegevoegd? Als je niet precies weet hoe dat moet, dan adviseren we je om eerst dit artikel  te lezen. Heb je dit wel gedaan, lees dan verder!

• Ik klik op "Indienen" maar vervolgens staat er "Niet ingediend".

Als het niet lukt om het formulier in te dienen, dan kleuren de regels rood die niet volledig zijn ingevuld. Wanneer je op de regel klikt, wordt er een rode tekst weergegeven in het veld waar informatie ontbreekt.

Hierbij een weergave van deze situatie op de mobiele applicatie:

Iedere bon (oftewel regel) moet bestaan uit de volgende gegevens:

• Afbeelding
  • Datum
  • Land
  • Valuta
  • Bedrag
  • BTW percentage
  • Betaalmethode

Afhankelijk van het werkproces dat bij jullie organisatie is vastgesteld, kan het zijn dat extra velden ook verplicht zijn om in te vullen.  Vul de nodige informatie in en dien het formulier opnieuw in.

• Ik kan geen regel vinden die rood kleurt.

Werk je via de browser en kan je geen rode regel vinden in het formulier? Klik nog een keer op "Indienen". Lukt het nog niet? Waarschijnlijk bestaat je formulier dan uit meer dan 25 regels. Wij laten alleen de eerste 25e regels zien! Ga naar de tweede pagina om je rode regel te vinden.