Onder je profielinstellingen vind je jouw persoonlijke doorstuur email adres.
Je komt bij je profielinstellingen via de volgende knop:

Onderaan de pagina vind je het doorstuur email adres wat je kan gebruiken om jouw afbeelding naar door te sturen

Let op: Er zijn een aantal punten van belang bij het doorsturen van een afbeelding

• De afbeelding moet als bijlage aan de mail zijn toegevoegd
  • Het bestandstype van de afbeelding moet JPG, PDF, JPEG of PNG zijn. Een ander bestand kan SRXP niet lezen.