In dit artikel leggen wij uit wanneer je formulier zelf moet aanmaken en hoe je je declaraties aan het formulier toevoegt.

Ik werk met de App:

Wanneer moet ik zelf een formulier aanmaken?

Je maakt zelf een formulier aan als je onkosten, per diem of kilometers wilt declareren. Je kan een formulier aanmaken vanuit je 'Declaratie Inbox' of vanuit je 'Formulieren Overzicht'.

Hoe voeg ik bonnen toe aan een formulier?

Selecteer de bonnen uit de 'Declaratie Inbox' (links voor Android, rechts voor Iphone).

Bij Android kan je de bonnen ingedrukt houden om te selecteren, bij Iphone swipe je de bonnen naar rechts om vervolgens te kunnen selecteren. Dit ziet er als volgt uit:

Vervolgens klik je bij Android rechtsboven op het folder tekentje, bij Iphone rechtsonder en kom je in het volgende scherm terecht:

Je kan een nieuw formulier aanmaken of de bonnen toevoegen aan een bestaand formulier.

Hoe de bonnen in het aangemaakte formulier er uit zien:

In de app vind je jouw formulieren onder het 'formulieren overzicht'. Let op: om de app zo schoon mogelijk te houden zijn alle formulieren die al zijn verwerkt in SRXP niet meer zichtbaar in de app

Ik werk in een browser:

Wanneer moet ik zelf een formulier aanmaken?

Je maakt zelf een formulier aan als je onkosten, per diem of kilometers wilt declareren. Je kan een formulier aanmaken vanuit je 'Declaratie Inbox' of vanuit je 'Formulieren Overzicht'.

Hoe voeg ik bonnen toe aan een formulier?

Selecteer de declaraties die je wilt toevoegen aan een formulier.

• Klik op 'Voeg toe aan formulier'
    Je krijgt de optie: 'Nieuw Formulier' of de titel van een bestaand formulier
    Of
  • Klik links op 'Hier Toevoegen' om de declaraties toe te voegen aan een bestaand formulier

Wil je weten hoe je jouw formulier indient? Kijk dan snel op de support pagina voor meer artikelen.