Declaratie verwijderen

Je kan een declaratie uit SRXP verwijderen. Let op: eenmaal verwijderd uit SRXP is daadwerkelijk verwijderd, we maken hier geen back up van!

Ik werk met de App:

Selecteer de declaratie door deze ingedrukt te houden (Android) of door naar rechts te swipen en te selecteren (Iphone). In dit artikel worden screenshots van een Android telefoon gebruikt:

Druk op het prullenbak icoon:

Ik werk in een browser:

Selecteer de declaratie en druk op 'Verwijder declaratie':

Formulier verwijderen

Ik werk met de App:

Open een formulier en klik vervolgens op het prullenbak icoon. Als er nog bonnen in het formulier staan en je verwijdert het formulier, dan worden de bonnen verplaatst naar de Declaratie Inbox.

Ik werk in een browser:

Open een formulier en druk op het prullenbak icoon. Als er nog bonnen in het formulier staan en je verwijdert het formulier, dan worden de bonnen verplaatst naar de Declaratie Inbox.