Je wilt bonnen of andere declaraties uit een formulier halen om het bijvoorbeeld op een ander moment in te dienen. Je kan de declaraties terugplaatsen naar de Declaratie Inbox via de app en via de browser.

Ik werk met de App:

We maken in dit artikel geen onderscheid in Android of iOS. Er is namelijk geen verschil. De screenshots die in dit artikel worden gebruik zijn van de iOS versie van onze mobiele applicatie.

• Ga naar het Formulieren Overzicht
  • Open het desbetreffende formulier
  • Selecteer de bonnen of de declaratie (iOS swipe je de bonnen naar rechts, voor Android kan je de bonnen ingedrukt houden)
  • Vervolgens klik je bij rechtsonder op het folder icoon (voor Android rechtsboven)
  • Klik op 'Verplaats naar inbox'
  • Je kan de declaratie terugvinden in je 'Declaratie inbox'. De declaratie is verwijderd uit het formulier

Ik werk in een browser:

• Ga naar het Formulieren Overzicht
  • Open het desbetreffende formulier
  • Selecteer de bonnen of de declaratie
  • Klik op de knop 'Terug naar inbox', deze knop kan je pas klikken als je een declaratie hebt geselecteerd. Let op: declaraties met een blauw credit card icoon kunnen niet terug geplaatst worden naar de Declaratie inbox
  • Je kan de declaratie terugvinden in je 'Declaratie inbox' en is verwijderd uit het formulier