Je kan ook via de app een formulier aanmaken waar je (later) je declaraties in verwerkt.

We maken in dit artikel geen onderscheid in Android of iOS. Er is namelijk geen verschil in het aanmaken van een formulier. De screenshot die in dit artikel wordt gebruik zijn van de Android versie van onze mobiele applicatie.

• Klik op het burgermenu
  • Ga naar het formulieren overzicht via 'Formulieren'

• Klik op '+'

Er wordt een nieuw formulier aangemaakt met de standaard benaming die wordt meegegeven vanuit het bedrijf waarvoor je werkt. Let op: Voor de creditcard uitgaven hoef je zelf geen formulier aan te maken!