Om je declaraties in te dienen moeten de bonnen zijn toegevoegd aan een formulier. Hoe je dit kan doen wordt uitgelegd in een ander artikel op deze pagina.

Ik werk met de App:

Om je formulier in te dienen hoef je maar op 1 knop te drukken, zie hieronder hoe dit er uit ziet op de app (linker afbeelding voor Android, rechter afbeelding voor Iphone):

Als je op de knop 'Indienen' klikt, kom je in het volgende scherm waar je ziet wie jouw formulier gaat goedkeuren. Hier moet je nogmaals op indienen klikken:

Ik werk in een browser:

Om je formulier in te dienen hoef je alleen maar op de knop 'Indienen' te klikken in het formulier. Zie hieronder hoe dit moet:

Als je op 'Indienen' klikt zie je de persoon waar jouw formulier heen gaat om goedgekeurd te worden.