Als beheerder kan je alleen meekijken met de indieners en accordeurs. Dit kan je doen via het 'Alle formulieren overzicht' of het 'Niet ingediende declaratie' overzicht.

Tenzij je het recht accorderen of exporteren hebt in SRXP. Hierbij het voorbeeld indien je het recht exporteren hebt:

Voordat formulieren geƫxporteerd worden vanuit SRXP kunnen de formulieren en/of declaraties nog worden aangepast. Klik op de knop 'Exporteren' bovenin SRXP.

Je komt dan in een formulieren overzicht terecht met alle formulieren die de status 'verwerkt' en de status 'geaccordeerd' hebben. De geaccordeerde formulieren kunnen nog worden aangepast.

Als je een formulier opent en op een declaratie klikt kan je nog aanpassingen maken zoals bijvoorbeeld een categorie of een BTW percentage aanpassen.
Je kan het formulier ook nog afkeuren, het formulier gaat dan terug naar de indiener en de indiener kan zelf de juiste aanpassingen maken.