Je wilt graag een PDF statement toevoegen aan een formulier zodat de medewerker precies ziet wat hij heeft uitgegeven. De medewerker kan dan aan dit formulier de bonnen van de uitgaven die hierbij horen, toevoegen.

Je hebt hiervoor het Administrator Recht nodig (tandwiel).

• Ga naar het Admin/Beheer Paneel (tandwiel)
  • Ga naar het 'Alle formulieren' overzicht
  • Klik op 'Nieuw statement'
  • Selecteer een PDF document
  • Geef een titel mee (Dit wordt ook de titel van het formulier)
  • Selecteer de juiste medewerker
  • Klik op 'Opslaan'

Vervolgens is er een nieuw formulier aangemaakt voor de medewerker, je kan dit terugvinden bovenaan het 'Alle formulieren' overzicht.

Wanneer jij of de medewerker het formulier opent, kan je het document terugvinden onder de knop 'Statement'. Alle bonnen die bij dit document behoren kunnen dan in het formulier worden toegevoegd en worden vergeleken met de informatie op het document.