Als Beheerder kan je met alle gebruikers van SRXP meekijken. Je kan alle formulieren en declaraties bekijken via het Alle Formulieren overzicht en het Niet Ingediende Declaraties overzicht. Je kan hier echter niets wijzigen.

Als je een wijzigen wilt maken in een formulier of declaratie dan moet je eerst naar de knop Accorderen of Exporteren gaan. Uiteraard moet je dan wel deze rechten hebben, benader anders de Accordeur of Exporteur om de wijziging te maken.

Je kan jezelf ook Assistent maken van de gebruiker die je wilt helpen, vanuit de Assistent functie kan je dan de gewenste wijzigingen maken. Hoe je jezelf instelt als Assistent van een gebruiker lees je hierĀ