Wat is het verschil tussen het omcirkelde 'Act' en 'Geact'?

'Act' oftewel 'Actief' staat voor het actief zijn in SRXP. Als er een rood kruis bij 'Act' staat, is de gebruiker gedeactiveerd. De medewerker kan of mag niet meer inloggen. Zie het volgende artikel voor meer informatie hoe je een gebruiker deactiveert.

'Geact' oftewel 'Geactiveerd' staat voor het geactiveerd hebben van een account in SRXP. Als hier een groen vinkje staat, heeft de gebruiker zijn/haar SRXP account geactiveerd door op de link in de activatiemail te klikken en een wachtwoord aan te maken. Als hier een rood kruis staat, heeft de gebruiker zijn/haar SRXP account nog niet geactiveerd en is de gebruiker nog niet eerder ingelogd.