Niet alle categorieën moeten zichtbaar zijn voor alle werknemers, je kan dit in SRXP afschermen om het zo makkelijker en overzichtelijker te maken voor de werknemers.

Je kan categorieën per functie afschermen. Stel: categorie 'auto' is voor iedereen beschikbaar binnen jullie bedrijf, maar Sales heeft een leaseauto en mag dus niet declareren op de categorie 'auto'. Je kan deze categorie dan afschermen voor de functie Sales.

Ga via het Admin/Beheer Paneel (tandwiel) naar 'Functies', klik op het oogsymbool naast de functie Sales. Het volgende scherm wordt geopend, klik op 'weigeren' naast de categorie 'Auto':

Je kan ook de categorieën afschermen/toestaan per gebruiker.
Ga dan via het tandwiel naar gebruikers, klik op het oogsymbool naast de betreffende gebruiker en scrol naar beneden.

De gebruiker uit het voorbeeld behoort tot de functie Sales, dus de categorie 'Auto' is afgeschermd. De gebruiker mag wel op de categorie 'Auto' boeken, dus ga ik dit voor de gebruiker weer toestaan. Dit ziet er als volgt uit: