Je kan altijd meer gebruikers toevoegen aan SRXP. Er zijn twee manieren:

• Het aantal gebruikers wat is afgenomen staat nog niet in SRXP, je hebt nog een aantal 'stoeltjes' over.
    Je kan dit controleren door via het tandwiel naar Abonnement te gaan en te kijken of er nog 'Beschikbare gebruikers' over zijn:
  • Als er geen 'Beschikbare gebruikers' meer zijn, dan kan je op 'Upgrade' klikken om meer gebruikers toe te voegen.

Let op: het upgraden van je abonnement genereert meteen een nieuwe pro rata factuur.

Als er gecontroleerd is of er nog gebruikers kunnen worden toegevoegd of als het abonnement is aangepast, dan kunnen de gebruikers worden toegevoegd via het onderdeel 'Gebruikers' (vanuit het tandwiel).

Als er één of twee gebruikers toegevoegd moeten worden dan raden we aan om dit te doen via de knop: 'Nieuwe gebruiker'. Door hier op te klikken zie je een scherm waar je de informatie van de gebruiker kan toevoegen.

Klik op 'Opslaan' om de gebruiker toe te voegen. Je ziet een melding met: "U heeft zojuist "xxxxx" toegevoegd, wilt u deze persoon een activatie email sturen?". Als je op 'Ja' klikt wordt er automatisch een email gestuurd met een activatielink. Als er op 'Nee' wordt geklikt dan moet deze mail nog handmatig worden verstuurd door op 'Activatiemail verzenden' te klikken, anders kan de gebruiker geen gebruik maken van het account.

Als er een groter aantal gebruikers moet worden toegevoegd raden we aan om de gebruikers te importeren in SRXP.