De gebruiker kan zelf een assistent instellen, maar jij als Beheerder van SRXP kan ook een assistent instellen voor één van de gebruikers.

Je kan dit doen door via het tandwiel naar de gebruikers te gaan.
Klik naast de gewenste gebruiker op het oogsymbool om een assistent in te stellen:

Je kan een assistent instellen voor alle rechten die de gebruiker heeft:

Je kan ook een vervaldatum instellen als het om een bepaalde periode gaat dat de assistent moet worden ingesteld.

De assistent kan vervolgens wisselen tussen accounts door op het drop down menu onder het logo te klikken.