Je kan zelf gebruikers importeren als je gegevens bij alle gebruikers wilt aanpassen of als je meerdere gebruikers tegelijk wilt toevoegen.

Om de gebruikers te importeren raden we aan om eerst een CSV export te maken van de huidige instellingen. Je hebt dan altijd een back up en je kan vervolgens in een kopie makkelijk werken.

Om een CSV export te maken ga je via het Admin/Beheer Paneel (tandwiel) naar 'Gebruikers' en klik op 'Download CSV'.

De CSV opent zich in Excel en hier kan je vervolgens alle gewenste aanpassingen in maken. Sla het bestand op (als CSV) en ga terug naar SRXP. Klik op 'Importeer gebruikers'

Je komt in het volgende scherm terecht

• Kies het juiste bestand vanaf de computer, het juiste scheidingsteken en start bij rij 2 (anders worden de kolomtitels ook geimporteerd).
  • Klik op 'Uploaden'

Je komt in het volgende scherm terecht:

SRXP herkent bestaande gegevens en vraagt of je deze wilt vervangen. Je kan de gewenste gegevens selecteren die vervangen mogen worden met de nieuwe waarden uit het CSV document.

Als je op 'Ga verder' klikt, dan zie je een voorbeeld van de import

Druk op importeer als je het eens bent met de getoonde gegevens. Hierna zijn de gebruikers succesvol geimporteerd in jullie SRXP account.

Krijg je de melding dat je te weinig gebruikers hebt in jullie abonnement? Dan kan je jullie abonnement Upgraden met extra gebruikers.