Dit artikel is voor de Beheerders van SRXP, wil je als indiener oude transacties verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder van SRXP binnen jouw bedrijf. Je kan zijn/haar contactgegevens vinden onder het '?'.
Wil je declaraties verwijderen die je zelf hebt aangemaakt? Kijk dan snel in het volgende artikel.

Zijn er oude transacties in SRXP te vinden welke niet meer verantwoord moeten worden door de indieners? Dan kunnen deze transacties verwijderd worden uit SRXP.

Dit moet in twee stappen gebeuren om alles volledig te verwijderen uit SRXP.

Stap 1:
Ga via het alle formulieren overzicht naar het betreffende formulier.
Selecteer de transacties en klik op 'verwijder ... declaraties'

Stap 2:
Als de transacties verwijderd zijn moet ook het formulier nog verwijderd worden.
Als je alleen het formulier verwijderd, worden de transacties verplaatst naar de inbox van de indiener, het is dus belangrijk dat je zowel de transacties en het formulier verwijderd.
Om het formulier te verwijderen klik je op het prullenbakje naast het ID nummer van het formulier:

De transacties en het formulier zijn nu succesvol verwijderd!
Een indiener/accordeur/exporteur kan nooit credit card transacties en/of het credit card formulier verwijderen.