Je kan altijd zelf de gegevens van het afgenomen abonnement terugvinden in SRXP. Om de gegevens in te zien ga je via het Admin/Beheer paneel (tandwiel) naar het 'Abonnement'.

De informatie die je in ziet is het volgende:

• Plan: Het abonnementstype
  • Status: De status van het abonnement
  • Verlengdatum: Wanneer het contract wordt verlengd
  • Startdatum huidig contract: De startdatum van het huidige contract

Andere gegevens die je in beeld hebt m.b.t. het aantal gebruikers:

1. Gebruikers in abonnement: Het totaal afgenomen gebruikers
  2. Actieve declaranten/accordeurs: Het aantal actieve gebruikers binnen SRXP
  3. Beschikbare gebruikers: Gebruikers in abonnement - actieve gebruikers

Verder zie je de knop 'Upgrade', hiermee kunnen jullie zelf het abonnement upgraden. Er worden dan gebruikers toegevoegd naar wens. Je hoeft niet het aantal extra gebruikers in te vullen maar het totaal aantal gebruikers dat je wilt. Het extra aantal wordt dan toegevoegd. Let op: Dit genereert voor het extra aantal dan meteen een factuur vanaf de datum van upgraden tot de verlengdatum datum.

Ook zie je de knop 'Beëindig'. Dit is de officiële manier van het beëindigen van jullie contract. Dit stopt de automatische facturatie.