De standaardinstelling in SRXP is dat een Accordeur en/of Exporteur wijzigingen kan maken aan de declaratie of credit card transactie van de medewerker.

Hebben jullie intern een andere werkwijze? Is het niet toegestaan dat Accordeurs wijzigingen maken en mogen zij uitsluitend goed- of afkeuren? Dan kan je dit wijzigen.

• De wijzigingen worden gemaakt voor het complete bedrijf, de gehele SRXP omgeving.
  • Je hebt het Administrator recht nodig om deze wijziging te maken in jullie SRXP omgeving.

De wijziging kan je alsvolgt maken:

• klik op het Admin/Beheer Paneel (tandwiel)
  • ga naar 'Bedrijfsinformatie'
  • scroll naar het onderdeel 'Formulier instellingen'
  • je kan de functies hier eventueel uitschakelen.