Is het de eerste keer dat je met SRXP wilt werken?

Als het goed is heb je een Registratie E-mail ontvangen van je werkgever. Via deze e-mail kan je een wachtwoord aanmaken en inloggen in SRXP.
Je inlognaam is altijd je e-mailadres waar je de Registratie E-mail hebt ontvangen.

Heb je geen Registratie E-mail ontvangen?

Bekijk eerst even je Spam map. Soms komen onze e-mails hier automatisch terecht. Als de e-mail als Spam staat geregistreerd, dan adviseren we je ons e-mailadres als Veilige Afzender te markeren.

Heb je de e-mail echt niet ontvangen? Neem intern contact op met jullie SRXP Beheerder. Dit is vaak afdeling Finance of HR. Zij kunnen jou van een account en Registratie E-mail voorzien.

Ben je al eerder een keer ingelogd?

Je kan dan een van onderstaande foutmeldingen tegenkomen:

• Ik krijg de melding "Geen bedrijf om in te loggen".

Je account is niet meer actief en hoogstwaarschijnlijk gedeactiveerd. Neem intern contact op met jullie SRXP Beheerder. Dit is vaak afdeling Finance of HR. Zij kunnen jouw account weer activeren.

• Ik krijg de melding "E-mailadres is onbekend".

Je hebt je account eerder nog niet bevestigd of geactiveerd. Vraag je SRXP Beheerder voor een nieuwe Registratie E-mail. Let op: Deze e-mail verloopt na enkele werkdagen. Activeer je account altijd zo snel mogelijk!

• Ik krijg de melding "Ongeldige e-mailadres of wachtwoord".

Je kan het best een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik op 'Wachtwoord vergeten?' en vul je e-mailadres in. Je ontvangt vanzelf een instructiemail om een nieuw wachtwoord aan te maken.