Wat vervelend dat je een foutmelding krijgt tijdens het gebruik van de mobiele applicatie. Zorg ervoor dat je eerst alles hebt opgeslagen! Je kan het volgende doen om de foutmelding te verhelpen:

• Uitloggen en weer opnieuw inloggen
  • Installeer de nieuwste versie van SRXP app
  • De app verwijderen van je telefoon en opnieuw installeren

Controleer ook de stabiliteit van de internetverbinding die je gebruikt. Probeer het ook eens op een ander netwerk.

Blijf de foutmelding terugkomen?

Neem dan contact met ons op. We willen je dan vragen om ons van de volgende informatie te voorzien:

• Screenshot van de foutmelding
  • Bij welk type telefoon treed dit probleem op? (bijv. Samsung S5 Mini)
  • Welk besturingssysteem betreft het? En welke versie? (bijv. Android 8.0.0)
  • Welke versie van de SRXP app wordt er gebruikt?
  • In welk land komt deze foutmelding voor?
  • Welk netwerk wordt er gebruikt?  (3G/4G/WiFi)

Zonder deze informatie kunnnen wij helaas de foutmelding niet herleiden.