De e-mail notificaties zijn te vinden bij jouw profielinstellingen. Klik op de volgende knop om bij jouw profielinstellingen te komen:

Onder de profielinstellingen vind je een kopje met "Email notificaties". Hier vind je alle notificaties die worden gestuurd vanuit SRXP. Je kan de vinkjes aan- of uitzetten om de notificaties te beheren.

Let op: Op het volgende scherm zie je alle e-mail notificaties, als je alleen kan indienen in SRXP zie je alleen de notificaties: "Wanneer uw formulier is geaccordeerd" en "Wanneer uw formulier is verwerkt". De notificaties zijn gebaseerd op de rechten die je hebt in SRXP.