Ben je je wachtwoord vergeten?
Je hoeft geen contact met ons op te nemen. Je kan gemakkelijk zelf een nieuw wachtwoord aanmaken:

• Ga hiervoor naar onze inlogpagina (portal.srxp.com).
  • Klik op de knop 'Wachtwoord vergeten'
  • Er wordt een instructiemail naar je e-mailadres verstuurd (Niet ontvangen? Kijk ook in je spam!)
  • Volg de instructies van de mail
  • Maak een wachtwoord bestaande uit minimaal 8 karakters, een hoofdletter en een cijfer.

Ben je je inlog e-mailadres vergeten?
Neem intern contact op met jullie SRXP Beheerder. Dit is vaak afdeling Finance of HR. Zij kunnen in de omgeving kijken met welk e-mailadres je staat geregistreerd.

Ik weet mijn inloggegevens nog, maar ik wil het graag veranderen.
Dat kan! Je kan zowel het inlog e-mailadres als het wachtwoord veranderen.

• Login in SRXP via een website
  • Klik op het 'Profiel' icoon, gevold door het tab 'Profiel'
  • Klik op 'Wijzig inloggegevens'
  • Verander het e-mailadres of maak een nieuw wachtwoord. Om dit op te slaan moet je wel altijd nog je huidige wachtwoord bovenaan invullen.
  • Let op: Verander je je e-mailadres? Je moet dit vervolgens bevestigen. Er is een bevestigingsmail verstuurd naar je nieuwe e-mailadres. (Niet ontvangen? Kijk ook in je spam!)