Je wilt (tijdelijk) je taken delegeren aan een collega. Je gaat op vakantie of bent om een andere reden afwezig en niet in staat je SRXP taken uit te voeren.

• ga hiervoor naar onze inlogpagina (portal.srxp.com) en login
  • klik op het 'Profiel' icoon op de knop tab 'Profiel'

• klik op 'Assistenten'
  • zoek je collega die de taken moet waarnemen
  • selecteer een datum vanaf wanneer en eventueel ook tot wanneer hij/zij jouw rechten mag overnemen
  • selecteer welke taken je wilt delegeren. Je kan uiteraard alleen de rechten overgeven die jij hebt
  • je kan ook meerdere Assistenten instellen.

Let op: De notificaties worden niet doorgestuurd. Jouw Assistent moet jouw account dus regelmatig in de gaten houden!

Weet de Assistent niet hoe hij/zij in jouw account moet inloggen? Dan kan je dit artikel doorsturen.