Naast elke zoekbalk is een filter beschikbaar. Een filter gebruiken kan het zoeken makkelijker maken.

Voor elk 'recht/rol' binnen SRXP is er een filter in dit artikel uitgelegd. Om te zoeken na het instellen van een filter gebruik je het volgende symbool:

Let op: als je gefilterd hebt op een bepaalde waarde, dan blijft de filter staan totdat je deze weer wist!

Indiener

Als Indiener kan je de filter gebruiken om te zoeken in het Formulieren overzicht. Je kan bijvoorbeeld zoeken naar de formulieren die zijn goedgekeurd om te kijken of je formulieren goed zijn door gekomen. Je filtert dan op de status 'Geaccordeerd'.

Je kan ook filteren in de Declaratie Inbox op betaalmethode. Hierdoor kan je alle bonnen met het juiste betaalmethode naar een formulier verplaatsen.

Accordeur

Als Accordeur kan je de filter gebruiken om te filteren op ingediende formulieren zodat je precies ziet welke formulieren nog actie vereisen.

Exporteur

Als Exporteur zal je de filter het meeste gebruiken!

Je kan filteren op een specifieke Declarant, Accordeur, Functie of Vestiging en deze selectie vervolgens exporteren naar het financiële of HR systeem. Je kan dit ook naar verschillende administraties exporteren als jullie hiermee werken binnen jullie bedrijf.
Je kan ook filteren op een bepaalde periode dat de formulieren zijn ingediend zodat je een goed overzicht krijgt wat je kan exporteren naar het financiële systeem.

Je kan een filter opslaan door een filter aan te zetten > klik op zoeken > open de filter nogmaals > geef de filter een naam > klik op 'Sla op'.

Beheerder

Als beheerder heb je de overzichten 'Alle Formulieren' en 'Niet ingediende declaraties'. Via deze overzichten kan je meekijken met de gebruikers als ze vragen hebben. Om de gebruikers sneller te kunnen helpen kan je bijvoorbeeld naar de juiste gebruiker te zoeken die de vraag stelt.