Je hebt een email ontvangen van jouw bedrijf met daarin een activatielink voor een nieuw account in SRXP.

Let op: de activatielink is 2 werkdagen geldig, als je de email langer geleden hebt ontvangen vraag dan aan jouw Admin of zij een nieuwe activatie email willen versturen.

Je kan je account activeren door op de link te klikken, je komt dan in het volgende scherm terecht:

• In dit scherm staan je naam en email adres al ingevuld, je hoeft hier alleen nog zelf een wachtwoord aan te maken en de voorwaarden te activeren.
  • Je wachtwoord moet minstens 8 karakters lang zijn en bestaan uit een kleine letter, hoofdletter en een cijfer.
  • Klik vervolgens op 'Activeer Account.'

Jouw account is geactiveerd! Er wordt nu uitleg gegeven over het systeem, toch nog vragen? Kijk dan op support.srxp.com

Ik kan mijn account niet activeren:

Als je niet in dit scherm terecht komt, dan raden we je aan om de link uit de mail te kopiëren en te plakken in een browser.
Je kan ook de link openen in een incognito tabblad door met je rechtermuisknop op de link te klikken en te klikken op 'Link openen in een incognitovenster' .