Algemene informatie

Hanna Visser avatar Naomi Bonnet avatar
11 articles in this collection
Written by Hanna Visser and Naomi Bonnet
Algemene instellingen

Wanneer neem ik contact op met de Beheerder van SRXP binnen mijn bedrijf of met de support afdeling van SRXP?

Wanneer neem ik contact op met SRXP? Wanneer neem ik contact op met de Beheerder van SRXP binnen mijn bedrijf?
Hanna Visser avatar
Written by Hanna Visser
Updated over a week ago

Hoe activeer ik mijn SRXP account?

Ik heb een email gekregen vanuit mijn bedrijf om een SRXP account te activeren
Hanna Visser avatar
Written by Hanna Visser
Updated over a week ago

Hoe verander ik mijn inloggegevens?

Je wilt graag een ander inlog e-mailadres of je wilt je wachtwoord wijzigen.
Naomi Bonnet avatar
Written by Naomi Bonnet
Updated over a week ago

Waarom kan ik niet inloggen?

Je wilt met SRXP werken om je bonnen te verwerken maar je kan niet (meer) inloggen.
Naomi Bonnet avatar
Written by Naomi Bonnet
Updated over a week ago

Hoe log ik in met Single Sign On (SSO)?

Single Sign On maakt het mogelijk om in te loggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord op meerdere applicaties.
Naomi Bonnet avatar
Written by Naomi Bonnet
Updated over a week ago

Ik krijg een foutmelding op de mobiele applicatie

Je maakt gebruik van onze mobiele applicatie maar je krijgt een foutmelding.
Naomi Bonnet avatar
Written by Naomi Bonnet
Updated over a week ago

Hoe zet ik de e-mail notificaties uit?

Waar in jouw SRXP omgeving kan je e-mail notificaties uit- of aanzetten?
Hanna Visser avatar
Written by Hanna Visser
Updated over a week ago

Hoe kan ik een collega als Assistent instellen?

Je gaat op vakantie en wilt graag dat iemand tijdelijk jouw SRXP taken waarneemt. Hiervoor gebruik je de Assistent functie.
Naomi Bonnet avatar
Written by Naomi Bonnet
Updated over a week ago

Hoe verander ik van SRXP omgeving als ik als Assistent sta ingesteld?

Je bent als assistent ingesteld van één van je collega's en wilt nu de taken van je collega over nemen.
Hanna Visser avatar
Written by Hanna Visser
Updated over a week ago

Hoe wissel ik tussen SRXP accounts?

Kan ik meerdere SRXP accounts hebben en hoe wissel ik hier tussen?
Hanna Visser avatar
Written by Hanna Visser
Updated over a week ago

Hoe wordt de wisselkoers berekend?

Wanneer je een uitgave in een buitenlandse valuta maakt, berekent SRXP voor jou het bedrag in jouw profiel valuta.
Naomi Bonnet avatar
Written by Naomi Bonnet
Updated over a week ago